Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Bedenk alvast uw verlanglijstje

29/10/2018 - Al enige tijd liggen chocoladeletters en pepernoten in verschillende winkels en op 17 november komt Sinterklaas aan in Nederland. Dit jaar is de landelijke intocht in Zaanstad.

Dit kinderfeest wordt op verschillende manieren gevierd. De meest voorkomende manieren zijn pakjesavond en surprises met gedichten. Vaak worden pas op het laatste moment de cadeaus bedacht waardoor dit impulsaankopen zijn. Veel van deze cadeaus belanden zonder gebruik in de kast of in de prullenbak. Erg zonde van het geld en slecht voor het milieu. De grondstoffen en energie om de producten te maken zijn dan voor niets geweest.

Ondanks dat het nog even duurt voordat het Sinterklaas avond is adviseren wij om nu alvast na te denken over een cadeau waar u echt iets aan heeft. Het is leuk om een cadeau te krijgen dat je leuk vindt en dat je ook echt gaat gebruiken. Daarnaast belandt het dan ook niet ongebruikt in de kast of prullenbak.