Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Autoruit ijsvrij maken

5/2/2018 - Het wordt de aankomende week erg koud, de ruiten van auto´s zulen dan ook  bevroren raken. Het is belangrijk om uw ruiten en buitenspiegels goed ijsvrij te maken zodat u veilig kan deelnemen aan het verkeer.

Daarnaast kunt u een hoge boete verwachten als u uw auto niet goed ijsvrij heeft gemaakt. Als de voorruit bijvoorbeeld niet goed ijsvrij is gemaakt kunt u een boete van 230 euro verwachten. Als de buitenspiegels ook niet goed ijsvrij zijn komt daar nog eens 140 euro bij.

Maak uw auto op een duurzame manier ijsvrij. Zet bijvoorbeeld niet de motor een tijd van te voren aan, dit is erg slecht voor het milieu. Het beste en meest duurzaam is om gewoon een ijskrabber te gebruiken of van te voren een autohoes om de auto te doen.