Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

App tegen voedselverspilling

13/8/2018 - Jaarlijks belandt er veel voedsel dat nog goed is in de vuilnisbak. Dit is zonde en bovendien slecht voor het milieu. De app 'Too good to go' wil hier verandering in brengen. Met deze app kunt u restjes voor een lage prijs bij winkels en restaurants oppikken voordat ze worden weggegooid. De app is daarom goed voor het milieu en voor uw portemonnee.

De app werkt als volgt:

Wanneer u de app opent ziet u de dichtstbijzijnde locaties. Wanneer er een groen stipje bij de locatie staat betekent dat er nog voedsel te koop is. U krijgt dan informatie over wat er te koop is, wat de prijs is en wanneer het opgehaald kan worden. Via de app kunt u reserveren en betalen. Betalen kan via creditcard of Paypal, later wordt ook iDeal toegevoegd. Bij een rood stipje is er niks beschikbaar.

Download de app en ga voedselverspilling tegen. Laat u qua eten verrassen tegen een lage prijs.

Kijk voor meer informatie op https://toogoodtogo.nl/.