Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

App die meehelpt om afval juist te sorteren

4/6/2018 - Heeft u wel eens iets dat u wilt weggooien maar u weet niet in welke afvalbak het moet? De app EcoScan kan u daarbij helpen. Met de applicatie maakt u een foto van het voorwerp en de app geeft vervolgens aan in welke bak u het voorwerp kunt gooien.

Het helpt met het scheiden van afval, want mensen die afval willen scheiden lopen vaak tegen het probleem aan in welke afvalbak het moet. De app kan ook adviseren om een voorwerp naar de kringloopwinkel te brengen om hergebruikt te worden.

De app is ontwikkeld door Nederland Rick Buiten.

Doet u aan afvalscheiding en twijfelt u wel eens in welke afvalbak u iets moet gooien? Installeer dan de applicatie. De EcoScan app is zowel beschikbaar op Android als iOs apparaten. Kijk voor meer informatie op de website van EcoScan.