Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Angst voor kruipruimte?

30/4/2018 - Heeft u een toegankelijke kruipruimte? Zo ja, durft u daar ook in te gaan? Uit onderzoek van Milieu Centraal blijkt namelijk dat meer dan de helft van de bewoners de kruipruimte onder de vloer niet in durft vanwege angst voor ongedierte zoals spinnen en andere beestjes.

Dit is jammer want in korte tijd kunt u onder de vloer zien of (betere) vloerisolatie mogelijk is.

Vloerisolatie kan namelijk veel energie besparen want het houdt de warmte in huis. Ook is het goed voor uw portemonnee. Vooral bij oudere huizen met een toegankelijke kruipruimte is de vloer niet (goed) geïsoleerd wat erg zonde is.

Wilt u ontdekken of u vloerisolatie heeft? Kijk dan op deze pagina van de website van Milieu Centraal: https://www.milieucentraal.nl/nieuws/2018/heb-jij-last-van-kruipruimtefobie/