Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Aantal volledig elektrische auto’s stijgt in Nederland

25/5/2018 - Uit gegevens van het CBS blijkt dat het aantal volledig elektrische auto’s flink toeneemt. Aan het begin van dit jaar stond de teller van volledig elektrische personenauto’s op ongeveer 22.000, een jaar eerder was dit rond 14.000. Dit is een stijging van ongeveer 60 procent.

Het aantal auto’s dat deels elektrisch is, de plug-in hybrides, steeg met 1,6 procent. Aan het begin van dit jaar waren dit er ongeveer 97.000.

Hiermee komt de totale hoeveelheid auto’s met een stekker volgens het statistiekbureau op 1 januari 2018 uit op 120.000 stuks. Dit is 1,4 procent van het totale wagenpark.

Het aantal elektrische auto’s in Nederland stijgt snel. Heeft u al een elektrische auto of zit u eraan te denken? Maak ook de duurzame stap en ga voor een elektrische auto.

Lees hier het artikel van het CBS.