Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Commercial Waste Belgium

In België is de Commercial Waste Belgium divisie actief. Zij bieden zowel de overheid als het bedrijfsleven een ruim gamma van milieudiensten, prestaties en activiteiten aan. In België behoort Shanks tot grootste spelers op het vlak van milieubeheer. De organisatie is opgesplitst in een aantal regio’s en telt meerdere filialen die al decennialang actief zijn op het vlak van afvalbeheer en industriële reiniging.

De 20 vestigingen van de Groep in België zijn verdeeld over zes grote regio’s: Shanks Vlaanderen, Shanks Brussel, Shanks Brabant, Shanks Henegouwen, Shanks Luik-Luxemburg en Shanks Nord (Frankrijk). In zijn totaliteit, met meer dan 1245 werknemers, behaald Shanks België een omzet van 219 miljoen euro.

Meer informatie over Commercial Waste Belgium vindt u via deze link.