Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Over Renewi Commercial

Renewi Commercial is koploper op het gebied van afval inzameling, afvalverwerking en recycling. Jaarlijks verwerken wij meer dan 5.000.000 ton afval. Deze afvalstromen zamelen wij door heel Nederland in en bewerken deze zodat ze kunnen worden hergebruikt voor nuttige nieuwe bestemmingen. Dankzij voortdurende innovatie en ontwikkeling weten wij bijna 90% van het ingezamelde afval te recyclen.

Door het recyclen van afval ontstaan er nieuwe grondstoffen voor de maatschappij. Zo produceren we hoge kwaliteit puingranulaat voor de wegenbouw, houtspaanders voor de spaanplaatindustrie en compost voor de land- en tuinbouw. Klik hier voor meer informatie daarover.

Renewi Commercial is een afvalverwerkingsbedrijf die haar diensten landelijk aanbiedt en heeft ruim 2.000 medewerkers in dienst. Met een jaaromzet van ruim 400 miljoen Euro, zijn wij één van de grootste afvalbedrijven in Nederland.

Renewi Commercial is onderdeel van Renewi, het grootste beursgenoteerde afvalverwerkingsbedrijf in Europa.

Meer weten wat we allemaal doen? Klik op één van de onderdelen in het linkermenu.