Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Hazardous Waste

De divisie Hazardous Waste is gespecialiseerd in het verwerken van verschillende soorten gevaarlijk afval en wordt gevormd door onze 2 bedrijven Reym en ATM.

Reym

Reym is een innovatieve dienstverlener op het gebied van industriƫle reiniging, transport en afvalstoffenmanagement. Meer dan vijfhonderd enthousiaste en betrokken medewerkers verzorgen vanuit diverse locaties in Nederland landelijke en totale milieudienstverlening. Voor meer informatie over dit bedrijf, klik hier.

ATM

De hoofdactiviteit van ATM bestaat uit grondreiniging, pyrolyse, scheepsreiniging en waterzuivering. De locatie van ATM in Moerdijk is een van de grootste voor de verwerking van (gevaarlijk) afval in de wereld. Voor meer informatie over dit bedrijf, klik hier.