banner vervolg

Over Shanks

Shanks is koploper op het gebied van afval inzameling, afvalverwerking en recycling. Jaarlijks verwerken wij meer dan 5.000.000 ton afval. Deze afvalstromen zamelen wij door heel Nederland in en bewerken deze zodat ze kunnen worden hergebruikt voor nuttige nieuwe bestemmingen. Dankzij voortdurende innovatie en ontwikkeling weten wij bijna 90% van het ingezamelde afval te recyclen.

Door het recyclen van afval ontstaan er nieuwe grondstoffen voor de maatschappij. Zo produceren we hoge kwaliteit puingranulaat voor de wegenbouw, houtspaanders voor de spaanplaatindustrie en compost voor de land- en tuinbouw. Klik hier voor meer informatie daarover.

Shanks is een afvalverwerkingsbedrijf die haar diensten landelijk aanbiedt en heeft ruim 2.000 medewerkers in dienst. Met een jaaromzet van ruim 400 miljoen Euro, zijn wij één van de grootste afvalbedrijven in Nederland.

Shanks Nederland is onderdeel van Shanks Group plc, het grootste beursgenoteerde afvalverwerkingsbedrijf in Europa. Je vind hier meer informatie over Shanks group.

Meer weten wat we allemaal doen? Klik op één van de onderdelen in het linkermenu.

Shanks

Shanks is een toonaangevend milieubedrijf in Nederland, gespecialiseerd in afval verwerking en recycling. Een positie die is opgebouwd door altijd in te spelen op de wensen en behoeften van onze klanten.

Contactgegevens

Shanks Nederland B.V.
Lindeboomseweg 15
3825 AL Amersfoort

Postbus 28008
3828 ZG HOOGLAND

Tel: +31 (0)33 - 20 50 200
Fax: +31 (0)33 - 20 50 211
E-mail: contactformulier

Handige links

Snel bepalen wat uw CO2-voetafdruk is? Kijk dan op de handige internetsite www.afvalwijzer.nl

© shanks 2017