Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Shanks wint "Best strategy and risk disclosure" award


De award wordt door de ICSA Hermes Transparency in Governance Awards georganiseerd. De award wordt al vier jaar uitgereikt aan bedrijven die een duidelijk beeld geven hoe hun strategie is geformuleerd en uitgevoerd. Dit wordt gedaan door het geven van een duidelijke beschrijving van de business, de doelen, risico's en tegelijkertijd met effectieve discussies van geschikte KPI's en de prestaties hierop.

Om tot een keuze te komen heeft de jury het Shanks Group Annual Report 2011/12 beoordeeld, wat te downloaden is via de Shanks Group website.

Shanks Group Chief Executive Peter Dilnot, geeft de volgende reactie op het winnen van deze award:

"Wij zijn erg verheugd dat we deze award in 2012 weer winnen, wat ons het enige bedrijf maakt wat deze award 2 jaar achter elkaar wint. Bij Shanks zetten we ons in voor open en duidelijke communicatie naar onze belanghebbenden en leveren een aanzienlijke inspanning aan bedrijfsrapportages. Dat wij deze award ontvangen waarderen wij daarom enorm en deze erkenning wordt zeer gewaardeerd door het betrokken Shanks team."

Meer informatie kun u vinden op www.shanksplc.com.