Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Reym opent nieuwe vestiging

Op de Theemsweg wordt een ABI met 12 bewerkingstanks en 16 opslagtanks van verschillende omvang gebouwd. Ook komt er een volledige, operationele spuitplaats.
De ligging van het complex aan diep, open water draagt bij aan een betere bereikbaarheid en een lagere milieudruk. In verband met de eigen kade met een lengte van ruim 100 meter, kunnen er in de toekomst activiteiten van bijvoorbeeld scheepsreiniging verder worden ontwikkeld (ontgassing van schepen vervuild met olie of benzeen).

Total Care concept
De nieuwe vestiging in Rotterdam wordt het eerste Total Care Centre. Met het Total Care concept neemt Reym bij haar klanten zowel reiniging, transport als afvalmanagement uit handen. Men krijgt hierbij één factuur en één aanspreekpunt. Met Total Care is dus alles in één keer geregeld. In het huidige economische klimaat is grip op kosten een halszaak. De integrale aanpak van reiniging, transport en afvalmanagement zorgt voor controle over de Total Cost of Ownership.

Volledig ontzorgen
“De nieuwe vestiging versterkt onze positie in Rotterdam en omstreken,” zegt vestigingsdirecteur Frank van Leeuwen. "Wat wij straks bieden is uniek binnen Reym en geeft ons een extra voorsprong op de concurrentie. Het past bij onze missie om klanten volledig te ontzorgen. We zetten er echt iets moois en vernieuwends mee neer."

Meer informatie
U kunt de vorderingen van de bouw op de voet volgen op een speciaal hiervoor gelanceerde website: http://www.totalcarecentre.reym.nl/. Voor meer informatie over Reym of Shanks Total Care gaat u naar: www.shankstotalcare.nl.

Noot voor de redactie:
Wilt u meer pers informatie en/of beeldmateriaal? Neem dan contact op met:
Reym BV
Afd. Communicatie, Henk Strijbos
Tel: 033 455 88 90
Email: h.strijbos@reym.nl