Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Orgaworld en Van Tuijl op TV

 

Orgaworld in Ondernemend Nederland

Orgaworld is zondag 18 oktober te zien in het programma Ondernemend Nederland dat op RTL 7 om 09.55 uur wordt uitgezonden. Tijdens de uitzending wordt een korte film getoond over het belang van het gescheiden inzamelen van GFT-afval én wat Orgaworld daar mee doet. Klaas van den Berg van Orgaworld neemt de kijker mee in het interessante proces van GFT-verwerking. De uitzending wordt 24 oktober herhaald.

Van Tuijl in uitzending TeamNL

Van Tuijl is zondag 18 oktober te zien in het programma TeamNL dat op RTL Z om 17.30 uur wordt uitgezonden. Deze uitzending van TeamNL gaat over het recyclen van afval tot grondstof. Van Tuijl speelt daarin op het gebied van glasrecycling een belangrijke rol. Tijdens de uitzending wordt een korte film over Van Tuijl getoond en wordt Bas Bax van Van Tuijl tijdens de uitzending ook geïnterviewd. Via deze link is de trailer van deze uitzending te zien.