Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Nieuwe aanwinst Cyclingteam De Rijke/Shanks


In 2007 ging Ronan rijden bij Van Vliet - EBH Elshof, de ploeg waar zijn vader Iwan van Zandbeek ploegleider was. Hij bleef de ploeg trouw tot 1 augustus 2010, toen hij als stagiair aan de slag ging bij Skil-Shimano. Hij bleef in 2011 en 2012 rijden voor Skil-Shimano, het latere Argos-Shimano. De belangrijkste overwinningen van Van Zandbeek zijn het Nederlands Kampioenschap voor beloften in 2008, het eindklassement van de Ronde van Normandië in 2010 en het Kampioenschap van Vlaanderen in 2012.

De Rijke/Shanks Ploegleider Bennie Lambregts is blij met de komst van de talentvolle renner. “Ronan is jong, maar heeft ook al veel ervaring en is daarnaast erg ambitieus. Hij kan voor onze ploeg niet alleen wedstrijden winnen, maar ook zijn ervaring en tactisch inzicht overbrengen op de jonge, talentvolle ploeg.”

Ronan van Zandbeek: “Dit is een nieuwe stap in mijn carrière. Ik vind het een enorme uitdaging om in deze jonge en talentvolle ploeg voor goede resultaten te gaan en mee te helpen bouwen aan de sportieve ambities van de sponsoren en het management richting een Pro-team in 2014.”