Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Kai Reus naar CT De Rijke/Shanks


Teammanager Iwan van Zandbeek vindt de komst van Kai Reus passen in de ambities van CT De Rijke - Shanks. “We willen dit seizoen doorgroeien naar de pro-continentaal status. In dat plaatje past Reus met zijn ervaring erg goed. Hij is een van de grootste talenten in Nederland en erg gemotiveerd om in onze ploeg niet alleen te scoren, maar ook zijn ervaring in te brengen.”

Kai Reus: " Ik zou het fantastisch vinden om samen met het de Rijke/Shanks team naar de pro-categorie door te groeien. We moeten daarvoor met elkaar zoveel mogelijk UCI-punten pakken. Mijn voordeel is dat ik al veel jongens uit deze ploeg ken en zij mij. Alleen als vrienden-team kun je tot grootse prestaties komen. Nu Rabobank de Nederlandse wielersport niet meer zal domineren, zullen er wellicht nieuwe sponsoren opstaan voor ploegen als CT Rijke - Shanks, waar sportieve uitstraling en samen winnen belangrijke elementen zijn. Ik hoop dat er dan voor 2014 een grote ronde voor ons op het programma staat"