Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Hoog bezoek voor Orgaworld

Na een introductie door general manager Klaas van den Berg kreeg hij een rondleiding over ons bedrijf. Met veel interesse nam hij kennis van ons proces en de hoogwaardige wijze waarop wij binnen Shanks/Orgaworld reststoffen weten om te zetten in nuttige produkten. Ook onze innovatie-agenda kreeg de nodige aandacht.

Dhr. Pietras is de hoogste ambtelijke vertegenwoordiger in Brussel voor dossiers met betrekking tot Circulaire Economy en meststoffenwetgeving, vanuit die rol was hij zeer geínteresseerd in onze opvattingen en toekomstplannen rond hergebruik van afvalstoffen. Hij vond dit praktijkbezoek zeer waardevol en nam onze suggesties voor gewenst europees beleid van harte mee.

Op de foto (vlnr): Klaas van den Berg, Marcel Mattu (senior operator Amsterdam), Edgar Zonneveldt (adviseur duurzaamheid gemeente Amsterdam), Dhr. Pietras