Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Ervaren Nikolay Trusov naar CT De Rijke/Shanks


De komst van de Rus past in de ambitieuze plannen van CT De Rijke - Shanks. Teammanager Iwan van Zandbeek: ”We willen dit seizoen gaan doorgroeien naar de Pro Continentale status. Daar past de ervaring van Nikolay Trusov goed bij. Hij is een echte allrounder. Hij versloeg in de Ronde van Catalonië Thor Hushovd in de sprint, is een goede tijdrijder op de weg en de baan en kan ook behoorlijk klimmen. Bij ons krijgt hij niet alleen de kans om wedstrijden te winnen, maar kan hij zijn ervaring ook gebruiken om onze jonge coureurs beter te maken en te coachen tijdens de koers.”

Nikolay Trusov: “Dit is een ambitieus team dat door wil groeien naar Pro-Continentaal. Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. Het is een jonge ploeg met veel potentie. Zelf ga ik voor overwinningen in de 1.1 klassiekers en zal als het nodig is ook andere coureurs van ons in de finale bijstaan.”