Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Financiën: Meer Stabiliteit

Wij maken deel uit van het beursgenoteerde Shanks Group plc. De omvang van onze groep, de solide financiële positie en het feit dat ons moederbedrijf rechtstreeks toegang heeft tot de kapitaalmarkt stellen ons in staat om vernieuwende ideeën daadwerkelijk uit te voeren. Er is
voldoende ruimte en financiële slagkracht voor investeringen en vernieuwingen. Ook, of misschien wel juist in ‘mindere tijden’ blijven wij inventief en ondernemend.

Elk jaar wordt de benchmark FFact gepubliceerd waaruit blijkt dat Shanks hoog scoort op continuïteit en lange termijn stabiliteit, wat bevestigt dat wij een stabiele en solide organisatie zijn. Met deze benchmark van FFact worden het bedrijfseconomische rendement, milieukwaliteit en –prestaties en maatschappelijk verantwoord ondernemen, innovatie en CO2-footprint geanalyseerd van bedrijven in de afvalsector.