Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Klant: Meer Samenwerken

Shanks wil meer samenwerken met klanten. Door langdurige partnerships aan te gaan met klanten kunnen wij oplossingen op maat bieden om zo meetbaar bij te dragen aan de uitvoering van het MVO beleid van onze klanten. Deze oplossing zorgt ervoor dat het totale afvalmanagement (afval inzamelen, scheiden, verwerken en herbruiken) door Shanks kan worden uitgevoerd. Voor meer informatie zie Shanks en de klant.

Daarnaast voeren wij de dienstverlening ook nog eens goed uit. Een toonaangevend onderzoeksbureau heeft de klanttevredenheid onderzocht van Shanks en daar kwam naar voren dat wij goed scoren in de afvalverwerkingssector, met de gemiddelde score van 8,1 zijn wij dan ook erg tevreden. Zo kunnen wij de dienstverlening nog beter op de wensen van de klant laten aansluiten.

Shanks Afvalwijzer

Door afvalstoffen naar aard te scheiden kunnen hieruit nieuwe grondstoffen worden gemaakt. Het scheiden kan het beste plaatsvinden op de plaats waar het afval vrijkomt. Om bedrijven te laten berekenen hoeveel CO2-winst er met afval te behalen valt heeft Shanks De Afvalwijzer ontwikkeld. De Afvalwijzer biedt niet alleen inzicht in het effect op de CO2-voetafdruk maar geeft tevens aan hoeveel afval er gerecycled wordt. Het onafhankelijke advies bureau Royal Haskoning verzorgde de onderbouwing van de scan.