Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Shanks MVO Nieuwsbrief

Shanks is een toonaangevend afvalbedrijf. Onze dienstverlening en recyclingprestaties spreken voor zich. Daar willen we natuurlijk graag meer over vertellen. Met onze Shanks MVO-Nieuwsbrief houden we belanghebbenden periodiek op de hoogte van de ontwikkeling binnen Shanks omtrent duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wilt u halfjaarlijks op de hoogte blijven van de prestaties van Shanks Nederland op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Meldt u zich dan aan via onderstaand formulier om de nieuwsbrief van Shanks te ontvangen. U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden.

De laatste MVO-Nieuwsbrief kunt u hier downloaden. De volgende editie van de Shanks MVO-Nieuwsbrief verschijnt in het voorjaar. Heeft u een idee of suggestie dan horen we dat graag. Dat kan via de digitale ideeƫnbus: ikhebeenidee@shanks.nl

* Wilt u de Shanks Nieuwsbrief niet meer ontvangen dan kunt u zich afmelden via deze link.