Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Industrieel reinigen

Industriële reiniging is het reinigen van installaties, systemen, verstopte leidingen, tanks en ruimten zoals fabrieken. Hieronder valt ook de zorg voor een gecontroleerde inzameling en verwerking van afval dat hierbij vrijkomt. Ons bedrijf Reym is hierin gespecialiseerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van het modernste materieel en gespecialiseerde reinigingstechnieken. Zo zijn enkele vestigingen van hen reeds voorzien van een geavanceerde AfvalBewerkingsInstallatie (ABI). Afhankelijk van uw specifieke situatie en wensen, is Reym instaat om bij u ter plaatse of op hun eigen locatie de meest uiteenlopende reinigings-, inspectie- en reparatiewerkzaamheden te verrichten. In het dienstenpakket van Reym vindt u onder andere: hogedrukreiniging, vacuümreiniging en shutdown management.

Hogedrukreiniging

Reym beschikt over deskundig en ervaren personeel, moderne technieken en geavanceerde apparatuur om industriële installaties met behulp van hoge druk te kunnen reinigen. Naast het reinigen voert Reym ook andere specifieke hogedrukwerkzaamheden uit, zoals staalsnijden en het opruwen van asfalt. Het werken met water onder hoge druk heeft als voordeel, in tegenstelling tot gritstralen, dat het vele malen sneller reinigt en geen stofoverlast veroorzaakt. Bovendien behoeven onder andere in tanks, vaten en schoorstenen geen steigers geplaatst te worden.

Vacuümreiniging

Voor het verwijderen van vaste en vloeibare stoffen in o.a. tanks, vaten en leidingen zet Reym speciale VLG en ADR gekeurde voertuigen in met een zuigcapaciteit tot wel 10.000 m3 per uur. Ook beschikken ze over combivoertuigen voor zowel vacuüm als hogedruk reiniging.

Shutdownmanagement

Door jarenlange ervaring, ook internationaal, is Reym toonaangevend waar het om shutdown-management gaat. Shutdown komt met name voor in de petrochemische industrie waar men regelmatig te maken krijgt met stopzetting van productieprocessen. Reym is, door hun specifieke aanpak, in staat om een dergelijke shutdown-periode zo kort mogelijk te houden, waardoor het productieproces snel kan worden hervat.

Voor meer informatie over Reym en wat zij eventueel voor u kunnen betekenen, klik hier.