Wij zijn Renewi

Een nieuwe naam met een vertrouwd gezicht. Ontstaan door de fusie van Shanks en Van Gansewinkel. Marktleider voor de inzameling en recycling van afval tot product.

Wij geloven dat afval niet bestaat. Daarom maken wij van uw afval nieuwe grondstoffen en producten. En dat doen wij voor vele duizenden bedrijven in Nederland, van MKB tot multinational.

Weten wat onze unieke aanpak voor u kan betekenen? Bezoek de nieuwe Renewi website en neem direct contact met ons op.

Afvalinzameling

In iedere organisatie ontstaan afval- en reststoffen. Shanks zamelt al deze afvalstromen in, van bedrijfsafval tot gevaarlijk afval. Shanks gaat hier verantwoord en economisch mee om en dit is vandaag de dag van essentieel belang. Voor uw milieuprestatie, imago en om kosten in de hand te houden. Wij bieden de voordelen van een grootschalig opererend bedrijf dat alle specialismen op het gebied van afvalmanagement in huis heeft, maar ook de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen, kennis van de lokale situatie en dezelfde taal spreken.

Advisering

Vanuit de brede milieukennis van de Shanks bedrijven adviseren wij u over het organiseren en beheren van afval- en reststromen binnen uw bedrijf. Onderwerpen die besproken worden zijn: afvalscheiding, afvalbeheer, recycling, wetgeving, kosten en transport. Wij weten precies welke inzamelmiddelen we neer moeten zetten/geschikt zijn voor uw organisatie.

Onze specialisten beschikken over branche specifieke kennis waardoor wij u gericht kunnen adviseren met betrekking tot vrijkomende afvalstromen in uw organisatie.